Arbeid/flytedress Stormline

Ved fall over bord kan en tradisjonell bevernylondress gi en vektøkning på opptil 60%. Da blir det fort en tøff oppgave å komme seg bort til og ikke minst; opp i båten.

Stormline tilbyr verne- og flytebuksen «Crew 662» som skal holde en person flytende ved fall over bord. Buksen er EN393 godkjent og har dobbelt lag PVC i front og trippel i kne, samt innsydde kneputer.

Stormline tilbyr flere alternativ for regnjakke, avhengig av ditt behov for slitestyrke og komfort. Modellen «Captain 200 lettvekt» er populær, men også den kraftigere «Crew 211 Heavy Duty» er en av bestselgerne.

Les mer om buksen og de ulike jakkene på Stormline sin hjemmesidePris, rabatt og bestilling

For Havtrygd sine kunder kan Stormline tilby kr. 200,- i rabatt for bukse og kr. 200,- i rabatt for jakke, uansett modell.

Pris eksempel:

Bukse: Crew 662 Veil. 1695,- Rabatt: 200,- Pris: 1495,-
Jakke: Crew 211 Heavy Duty Veil. 1349,. Rabatt: 200,- Pris: 1149,-
Totalt: 2644,-

(Oppgitt eksempel er pris per Sept. 2018 og er ex. mva og frakt. Se Stormline sin hjemmeside for til enhver tid oppdaterte priser.)

Plaggene bestilles på Stormline sin nettbutikk. Fyll inn rabattkoden "HAVTRYGD" i handlekurven og rabatten blir trukket fra med en gang. Ønsker du å sende bestilling på e-post og få tilsendt faktura, sender du til post@stormline.no - oppgi "Havtrygd" og rabatten blir trukket fra på din faktura.

Nettbutikken finner du her